Köp kläder av hög kvalitet för klimatets skull

Det finns många bra skäl till att köpa kläder av hög kvalitet. Förutom att kläderna kommer vara snyggare och bekvämare är det också bra för miljön. Med tanke på dagens utmaningar med klimatförändringar är det extra viktigt att köpa miljövänliga kläder. Lyckligtvis har du NA-KD som arbetar aktivt med att framtidens mode ska grundas på en djup respekt för naturen. För att nå målet om en mer hållbar framtid använder NA-KD sin kreativitet och ärlighet tillsammans med högt ställda mål. Deras hopp är att utgöra ett gott exempel för hela modeindustrin.

Några av företages fastställda mål är att bli klimatneutrala till år 2025 och använda 100 % återvinningsbara material. Ett av deras konkreta åtgärder som redan används är att alla leveranser är klimatkompenserade, något som betyder att du med gott samvete kan göra beställningar och eventuella returneringar. Dock är det bästa av allt utifrån ett miljöperspektiv att NA-KD faktiskt erbjuder kläder och mode av hög kvalitet. Med deras stora utbud av kläder, skor, väskor och accessoarer kan du utan problem boosta din modegarderob inför vilken årstid som helst!

Förslagsvis har du deras trendiga byxor med läderlook och med mjuk känsla, “Byxor I Pu Med Medelhög Midja”, som finns i färgerna svart, beige och blå. Priset är endast 499 kronor, så ta chansen och köp innan de tar slut.

Topp 5 skäl till att överväga kvalitetskläder

Här är de främsta skälen till varför kvalitetskläder är så bra för klimatet och miljön:

  • Håller längre tid. Till skillnad mot billigare kläder kommer kvalitetskläder att tåla mycket mer slitage och tvättar i tvättmaskinen utan att blekas. Med kvalitetskläder som håller längre betyder det att du inte behöver köpa kläder lika ofta.
  • Kommer att se nya ut under en längre tid. Du kan bli förvånad över hur länge kvalitetskläder ser nya och trendiga ut. Eftersom nya kläder oftast köps på grund av dessa två anledningar kommer du att inte bara att spara pengar, utan även blir mer miljövänlig.
  • Minskar mängden kemikalier. Genom att inte köpa kläder av låg kvalitet bidrar du till att minska mängden avfall och kemikalier som produceras.
  • Behöver inte tvättas lika ofta. Kvalitetstyg håller kläderna fräscha och snygga, något som gör att inte behöver tvätta och stryka dem lika ofta som med enklare tyg.
  • Ökar chansen att kläderna återanvänds. Ett omtänksamt sätt att bidra till en mer hållbar värld är att donera dina kvalitetskläder till en välgörenhetsorganisation. Det gör att någon annan får nytta av kläderna samtidigt som du minskar behovet av att köpa nytt.