Sportigt – Den nya trenden

För några år sedan kunde få ens tänka tanken på att gå ut i träningskläder, om man inte skulle träna, naturligtvis. Idag har modet förändrats väldigt mycket och det finns mängder av plagg som är tillverkade för att användas till vardags, men som har en väldigt sportig stil. Några märken som har lyckats riktigt bra är bland annat Adidas och Nike. Dessa kläder kommer i mängder av utformningar och kan användas till vardags såväl som på gymmet.

Vad är det då som gör träningskläder så himla populära och hur kommer det sig att plaggen har förflyttat sig från gymmet och ut på gatorna? Mycket har troligtvis att göra med den träningshets som råder för tillfället. Idag är det mycket populärt att spendera tid på gymmet, träna, sporta och ha koll på fitness. Det är naturligtvis bra, eftersom allt fler börjar förstå allvaret med att hålla igång kroppen och äta nyttigt. Om man dessutom kan vara moderiktig samtidigt är chansen ännu större att allt fler hakar på.

Populära träningsplagg till vardags

Det finns många plagg som du kan välja mellan om du vill se moderiktig ut á la träningsanda. Här nedan listar vi några produkter som blivit riktigt eftertraktade.

Gympaskor – Har du tröttnat på att gå i höga klackar och boots? Ingen fara! Det är nämligen hett med gympaskor till de allra flesta outfits. Märket Nike har bland annat kommit ut med ett flertal nya Nike skor i mängder med färger och olika designer. Dessa kan du enkelt matcha med vilka kläder som helst och direkt få en sportigare känsla.

Hoodie – Visst, en hoodie i sig är egentligen inget träningsplagg, utan helt enkelt en tjocktröja. Plagget har dock en sportig touch över sig, vilket gör att den med fördel kan användas om man vill anamma den nya trenden. Även här finns ett stort utbud av hoodies i alla möjliga färger och former. Matcha din hoodie med ett par snygga leggings eller jeans för en ledig, men ändå trendig, outfit.

Träningsbyxor – När vi säger träningsbyxor så menar vi verkligen träningsbyxor, och inte direkt leggings. Idag är det inte alls ovanligt att se människor klädda i de tajta, kroppsnära byxorna, även om de inte är på väg till ett träningspass. Byxorna är bekväma, snygga och kommer i många olika prisnivåer. Den som vill synas lite extra väljer träningsbyxor med många olika kulörer, men naturligtvis finns även diskretare alternativ.

Om jobbet inte tillåter är det kanske inte så lämpligt att dyka upp i träningsbyxor, men det finns fortfarande många saker som du kan använda dig av för att uppnå en sportig look. Kom ihåg att mode ska vara roligt, så våga mixa och matcha tills du hittar en outfit som du trivs med.