Stråla trendigt i gult 2019

Redan förra året var den gula färgen populär, så om du tillhör dem som köpte på sig några strålande plagg eller som ångrar att du missade trenden, så ligger den gula färgen fortfarande helt rätt i tid. Gult i alla möjliga nyanser, såsom saffransgult, smörgult, senapsgult och flera nyanser där emellan! Med alla olika nyanser är det desto lättare att anpassa trendfärgen efter de toner som passar dig. Så om du gillar gult är det fritt fram att välja och vraka bland moderna plagg i både vår och sommar.

Moderna plagg 2019

Utöver den gula färgtrenden ser vi även naturfärger och mycket plisserade plagg i år. Denim är väldigt populärt och kan med fördel kombineras med den gula färgen.

Satsa på gula accessoarer

Om gul inte är en favoritfärg kanske du inte vågar satsa fullt ut eller omvandla garderoben för att följa trenden. Om du likväl tycker att modet är spännande och vill ta del av det, så gör du rätt i att satsa på några snygga accessoarer i den strålande färgen. Varför inte satsa på ett par gula solglasögon? Det finns solglasögon med gul båge och svarta linser men även solglasögon där linserna är gula i kontrast till bågar i olika färger. Nog för att scarfen är klassisk och tidlös men nu är den faktiskt även på modet. Om du satsar på ett fåtal gula accessoarer i år så är scarfen ett mycket bra val, då den är anpassningsbar och kan användas både till hår och kring halsen. Om det är accessoarer till håret du letar efter, så är faktiskt både hårband och diadem väldigt trendigt i år. Här kan du välja mellan både enfärgat, ränder eller livfullare mönster.

Gult till barnen

Barn tenderar att gilla färgstarka färger, så passa på att en gång för alla lära dem att gult inte är fult. Det finns gula barnkläder med livliga mönster eller enfärgade lite mer eleganta plagg för festligare tillfällen. Gult hör dessutom påsken till, och trots att kläderna inte alltid är moderiktiga så är det ändå en rolig tid för barnen. Så när det gäller påskkläder till barn kanske en kycklingdräkt eller utklädnad som påskkärring trots allt passar bättre.

I år är den gula färgen även trendig i hemmet

I själva verket är gult även en färg att räkna med för dem som vill ha en trendig och moderiktig inredning i hemmet. Om du väljer att investera i lite dekorativa kuddar, prydnader eller kanske till och med byter ut soffan, så gör sig färgen mycket väl med naturliga material och färger som exempelvis brunt.

Det är inte varje år man kan hitta så mycket gult i affärerna, så passa på att utforska och njut av färgen ordentligt.